Aftellen met: Wilco Scheurwater

wilco+scheurwatermaandag 09 maart 2015 20:43

Deze week kunt u kennismaken met de nummer 2 van de kandidatenlijst:

Wilco Scheurwater

Wie ben je?

Mijn naam is Wilco Scheurwater. In 1963 geboren. De afgelopen jaren was ik actief voor de ChristenUnie in de rol van raadslid/fractievoorzitter en wethouder in de gemeente Papendrecht. Op dit moment ben ik op campagne voor de verkiezingen van Provinciale Staten op 18 maart 2015.

Waarom kies je voor de ChristenUnie?

De ChristenUnie is een partij die vanuit overtuiging midden in de samenleving staat. Ze wil geloof een stem geven, door verantwoordelijkheid te nemen waar het kan. Dit betekent geloven, durven, doen!

Wat zou je graag willen bereiken in de politiek?

Werken aan randvoorwaarden zodat er een samenleving ontstaat die rekening houdt met elkaar en de ander, waar nodig, helpt.

Waarin wil jij geloven verbinden met durven en doen?

Ik geloof in een samenleving met en voor mekaar. Goed vakgericht onderwijs, het stimuleren van de kenniseconomie, het realiseren van betaald werk. Ik geloof in duurzaam gebruik van water, weg en spoor en voldoende groen in en om de steden. En dat moet je gewoon durven doen.

Wat ga jij doen om de provinciepolitiek meer te laten leven?

Netwerken met de achterban, de kiezers, belangenbehartigers, gemeentebestuurders en vertegenwoordigers van het maatschappelijk middenveld.

« Terug