Aftellen met: Ixora Balootje

Ixora Balootjedinsdag 03 maart 2015 18:40

Ixora Balootje uit Rotterdam, kandidaat nr 3 op de lijst voor de Provinciale Verkiezingen.

Waarom ChristenUnie?

Ik kies voor de ChristenUnie omdat deze partij past bij mijn persoonlijke levensovertuiging. Het is zo mooi om anderen te laten zien dat Gods Woord nog steeds zeggingskracht heeft voor het leven van alledag, maar ook voor deze samenleving.

Wat wil je politiek gezien bereiken?

Leefbaarheid, Jeugd en Zorg maar ook mobiliteit zijn beleidsterreinen waar ik interesse in heb. In Rotterdam is het belangrijk om genoeg groen om je heen te hebben, maar dat geldt voor heel Zuid-Holland. Het is dan ook belangrijk om goed af te wegen, waar er gewoond en gebouwd kan worden. Infrastructuur onderhouden is soms beter dan uitbreiden. Want ik vind dat iedereen recht heeft op een gezonde leefomgeving met fatsoenlijke wegen. Dat kan staan naast een goede en betaalbare zorg.

Samen dienen…

In de afgelopen weken heb ik ook een ‘kerkentour’ gehouden, omdat ik graag contacten leg met christenen met diverse geloofsbelevingen. Het is fascinerend om te zien hoe verschillend we ook zijn, we allemaal graag God willen dienen. Zo hoor ik ook wat er speelt in de kerk maar zeker ook daarbuiten. En wat mensen belangrijk vinden. Dat is enorm inspirerend.

« Terug