Een Pinkstergroet

Pinksteren_3.jpgwoensdag 19 mei 2021 12:11

Binnenkort is het Pinksteren: het feest van het vuur, van de Geest; het feest van de inspiratie om, daardoor, de wereld mooier te kunnen maken

PinksterenEn dat mooier maken is een uitdaging in een samenleving, die wordt gedomineerd door een virus. Een virus dat ons leven heeft veranderd. Isolatie, avondklok, anderhalvemeter: het zijn woorden die dagelijks in het nieuws te horen zijn.

Ze brengen angst, onzekerheid en kwetsbaarheid. Maar met Pinksteren worden we overrompeld door de Geest, die alles kan vernieuwen en alles kan veranderen. “Niet door macht of kracht, maar door mijn Geest zal het geschieden”. Deze woorden, ontleend aan Zacharia 4:6, willen wij u als Pinkstergroet meegeven op een boekenlegger, met op de achtergrond een beeld van het mooie landschap in onze Krimpenerwaard.

Voor deze Krimpenerwaard en voor haar inwoners wil de ChristenUnie zich ook het komende jaar weer inzetten. Zij wil zich inzetten voor een aantrekkelijk woon-, werk- en leefklimaat en op een samenleving, waarin iedereen telt en op een gelijkwaardige manier mee kan doen. Het wordt een druk jaar, een jaar dat leidt naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Moge de Heilige Geest ons allen inspireren, bezielen en aanmoedigen!

Wij wensen u goede Pinksterdagen. Namens bestuur en fractie,

Frederique Nieuwenhuizen, voorzitter     Ton van Dorp, fractievoorzitter

« Terug

Reacties op 'Een Pinkstergroet'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.