Vragen over Second Love-reclame

Kars Terlouw ChristenUnie.jpgwoensdag 05 mei 2021 10:26

Hij wordt in de raad van 1 juni a.s. officieel benoemd als commissielid van ChristenUnie Krimpenerwaard, maar nu al is Kars Terlouw op dreef voor het maatschappelijk welzijn van de inwoners van zijn gemeente. Via de fractievoorzitter van de ChristenUnie heeft Kars vragen gesteld over de reclame van Second Love

Kars: “Sinds enige tijd zijn op verschillende plekken in Krimpenerwaard reclames van Second Love zichtbaar in bushokjes. Aangezien hierin openlijk overspel wordt aangeprezen, hebben wij als ChristenUnie-fractie bezwaren tegen deze reclames”.

Van het college wil Kars nu weten of er een visie is op de aanwezigheid van deze reclame-uitingen in de openbare ruimte en of het college bereid is om deze reclames te weren uit de bushokjes.

“Vooropgesteld dat wat ons betreft de overheid niet tot in de slaapkamer komt”, aldus Kars, maar wij trekken een grens bij reclame in de openbare ruimte voor overspel. Overspel legt een bom onder relaties, waarvan in veel gevallen niet alleen de bedrogen partner, maar ook één of meerdere kinderen de dupe zijn.”

-------------------------------

foto van Kars Terlouw (gemaakt door Arthur van der Leest)

Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
christenunie-bezwaren-tegen-second-love-reclame[1]105,8 kBtext/htmldownload

« Terug

Reacties op 'Vragen over Second Love-reclame'

Dorp, A.H. (Ton) van [524159]
Geplaatst op: 07-05-2021 08:40
De vragen die de fractie heeft gesteld over de reclame-uitingen van Second Love krijgen ook aandacht bij het CIP, het Christelijk Informatie Platform.

Zie hier het artikel:
https://cip.nl/85302-opn...gen-reclame-second-love
Dorp, A.H. (Ton) van [524159]
Geplaatst op: 07-05-2021 08:43
Judith Stoker schrijft in haar column: "Second love is niet aantrekkelijk - het is verwoestend.

Het maakt me boos, dat er reclame gemaakt wordt voor iets dat een ander kapot maakt. Jij een spannende, opwindende, leuke date, je partner en gezin aan gruzelementen. Maar dat wordt er niet bijgezegd. Sterker nog, op de site van second love kun je zelfs tips vinden hoe je je partner om de tuin kunt leiden.

Ik vind het niet normaal. Het maakt me woest."

https://cip.nl/77983-sec...lijk-het-is-verwoestend

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.