Ons raadslid Anthony Tom neemt het initiatief om een brandbrief te sturen aan Mark Rutte!

DSC04903.jpgzaterdag 08 januari 2022 08:36

Anthony Tom van de ChristenUnie Krimpenerwaard heeft het initiatief genomen een brandbrief op te stellen aan Mark Rutte voor de winkeliers van niet-essentiële winkels in de Krimpenerwaard samen met de overige fracties en het college.

Anthony Tom ‘ De huidige lockdown heeft de winkeliers van niet-essentiële winkels hard geraakt. Er zit een grens aan wat deze ondernemers nog aankunnen en die hebben we nu wel bereikt.
Voor de korte termijn pleiten wij voor veilig winkelen in alle winkels zoals dat eerder is toegestaan. Indien nodig via een afsprakensysteem. In deze winkels kan de 1.5 meter afstand en het gebruik van mondkapje prima gehandhaafd worden. Voor de ondernemer is er dan meer ruimte om te ondernemen en voor de klant is het een veilige manier om te kopen. Ondernemers en dienstverleners hebben zich al vaker innovatief getoond om veilig werken in deze tijd mogelijk te maken.
We roepen Mark Rutte op deze ondernemers een duurzaam perspectief te bieden’ .
‘De conceptbrief is naar alle fracties en het college verstuurd met het verzoek mede te ondertekenen. Vervolgens kan de brief met een hopelijk zo breed mogelijke ondersteuning verzonden worden aan onze minister-president.’
Ook blijven we herhalen: Wees loyaal en koop lokaal
In de bijlage de conceptbrief.
Gekoppelde documenten
TitelBestandsgrootteMIME-type
220108 Brandbrief aan Rutte - winkels niet-essentiele sector.docx19,9 kBapplication/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.documentdownload

« Terug

Reacties op 'Ons raadslid Anthony Tom neemt het initiatief om een brandbrief te sturen aan Mark Rutte!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.