KrimpenerwaardeRING voor Teus Hoogerwaard aan de Lageweg.

Teus en Cor Krimpenerwaardering.jpgzaterdag 25 september 2021 10:36

In het kader van Wereld Toerisme Dag brachten Cor Slob en Jan de Leede een bezoek aan Teus op zijn bedrijf aan de Lageweg. Teus is een agrariƫr/ondernemer en heeft tal van activiteiten (12) op zijn bedrijf zoals een kaasmakerij en verkoop, rondleidingen aan toeristen en boerderijspelen (www.hoogerwaard.info). Tevens is hij bestuurslid van de Stichting Promotie Krimpenerwaard.

Voor ondernemers zoals Teus is het een zware periode geweest vanwege de Covis-19 maatregelen. Normaal ontvangt Teus ongeveer 15.000 toeristen vanuit alle delen van de wereld voor een rondleiding op zijn bedrijf maar afgelopen jaar bijna geen één. Dat heeft een flinke impact op hem en zijn bedrijf gehad. Voor het totaal plaatje van de Krimpenerwaard zijn de gevolgen wisselend geweest volgens Teus, er zijn ondernemers die er voordeel aan hebben gehad omdat veel mensen dit jaar in Nederland vakantie vierden maar er zijn ook bedrijfstakken zwaar getroffen. Gelukkig waren er initiatieven zoals 'Koop Lokaal', waar ons commissielid Erik van der Does de Bye ook regelmatig aandacht voor vraagt. Het is echt zinvol om je lokale ondernemers te ondersteunen voor de leefbaarheid van de Krimpenerwaard.

Teus is een bevlogen ondernemer en niet alleen voor zijn eigen bedrijf maar ook voor de toerismebranche in de Krimpenerwaard. Al dertien jaar lang zet hij zich daarvoor in met verschillende rollen. Op dit moment als bestuurslid van de Stichting Promotie Krimpenerwaard. 

De ChristenUnie Krimpenerwaard wil hem ondersteunen met de uitreiking van een KrimpenerwaardeRING.

Note:

De KrimpenerwaardeRING is een symbool van waardering van de ChristenUnie Krimpenerwaard voor mensen en organisaties die zich inzetten voor de samenleving en voor de Krimpenerwaard in het bijzonder. De ring is gemaakt van Tagua (noot van een palmboom) wat ook wel bekend staat als het plantaardige ivoor.

« Terug

Reacties op 'KrimpenerwaardeRING voor Teus Hoogerwaard aan de Lageweg.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.