Kandidaat Frederique Nieuwenhuizen op plaats nummer 8 #GR2022

Website banner - quotes_610x270px Frederique.jpgmaandag 31 januari 2022 10:48

Ik ben Frederique Nieuwenhuizen en woon met mijn man in Lekkerkerk. Ik heb ruim 20 jaar in Rotterdam-Zuid gewoond en ben daar commissielid en raadslid geweest voor de CU/SGP deelgemeente IJsselmonde.

Toen ik 8 jaar geleden in de Krimpenerwaard kwam wonen ben ik al snel gevraagd om in het bestuur van de ChristenUnie plaats te nemen, eerst als secretaris en daarna tot op heden als voorzitter. Ik ben sociaal, ondernemend, sportief en hou van buiten zijn in de natuur, ik kan erg genieten van het polderlandschap en de prachtige rivieren.
Wat vindt u belangrijk in/voor de gemeente?  
Voor Krimpenerwaard vind ik het belangrijk dat er ruimte is voor recreatie en rust. Daarnaast is het belangrijk dat er oog is voor onze medebewoners en we goed contact met elkaar onderhouden. Ik zet mij graag in voor een beter milieu, veilige, sociale en schone omgeving.
Waarom ChristenUnie stemmen?
Ik hoop dat bewoners van de Krimpenerwaard de inzet van onze fractie in de afgelopen jaren waarderen en zien wat we hebben bereikt, maar ook waar we naartoe willen. En dit bewoners aanzet tot het stemmen op de ChristenUnie Krimpenerwaard. Zodat er weer mooie beloftes waar gemaakt kunnen worden. 

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Frederique Nieuwenhuizen op plaats nummer 8 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.