Dinsdag 4 juli wordt een bijzondere dag voor ons nieuwe raadslid Gerrit Both.

ChristenUnie_Krimpenerwaard_Gerrit_Both_raadslidmaandag 03 juli 2017 09:22

In de gemeenteraadsvergadering van dinsdag 6 juni jl. heeft Benjamin Anker als ChristenUnie raadslid en fractievoorzitter afscheid genomen van de gemeenteraad Krimpenerwaard. Conform de huidige kandidatenlijst is Gerrit Both benaderd om de vacante plaats in te nemen, en hij heeft gemeend de open gevallen plaats in de ChristenUnie raadsfractie in te gaan nemen.

Gerrit Both “De politiek is mij niet vreemd mag ik wel zeggen. Ik kijk met heel veel genoegen terug op een periode van 24 jaar en acht maanden gemeenteraadswerk in de voormalige gemeente Vlist, en heb door al die jaren heen met heel veel mensen uitstekend samengewerkt. Kortom de Christelijke politiek heeft in verbondenheid met de SGP altijd een goede plaats in weten te nemen in gemeenteraad van de voormalige gemeente Vlist.”

Het uitdragen van Christelijke politiek in onze samenleving vind ik heel belangrijk en ik wil daar in de komende tijd graag mijn steentje aan bijdragen. De ChristenUnie hanteert immers het woord van God als uitgangspunt in het politieke handelen van elke dag. De ChristenUnie is een politieke partij die midden in de samenleving staat en haar in beweging brengt. Ik kijk dan ook uit naar het moment dat ik samen met Ton en Elisabeth en de steunfractie het gemeenteraadswerk weer mag gaan oppakken en met elkaar het ChristenUnie geluid uit te dragen.

In de raadsvergadering van 4 juli wordt Gerrit geïnstalleerd als gemeenteraadslid. Ik hoop mij dan voornamelijk bezig te gaan houden met Economie, Sociale zaken incl.Werkgelegenheid en Arbeidsparticipatie.

De voorbereidingen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen zijn alweer in volle gang.

21 maart 2018 is het weer zover.

Ik hoop dat de nog resterende tijd voor ons alle een gezegende tijd mag zijn.

Want aan God zegen is alles gelegen.

« Terug

Reacties op 'Dinsdag 4 juli wordt een bijzondere dag voor ons nieuwe raadslid Gerrit Both.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.