Burgemeester Cazemier kondigt afscheid aan.

Burgemeester-Roel-Cazemier-van-Krimpenerwaard-Beeld-Omroep-West.jpgdinsdag 23 maart 2021 19:55

Burgemeester Roel Cazemier heeft aangegeven, niet beschikbaar te zijn voor een tweede termijn als burgemeester van de gemeente Krimpenerwaard. In januari 2022 hoopt hij de ambtsketen neer te kunnen leggen.

Dhr. Cazemier heeft zich vanaf zijn aantreden in 2016 getoond als een kundig en toegankelijke bestuurder. Als eerste, door de kroon benoemde burgemeester van de Krimpenerwaard ‘integreerde’ hij snel in onze waard en toonde hij aan, oog te hebben voor de eigenheid van de verschillende kernen. Bij veel activiteiten was hij aanwezig. Veel inwoners geven aan, dat zijn aanwezigheid en inzet zeer gewaardeerd wordt. 

De ambtsperiode van burgemeester Cazemier kende veel memorabele momenten, zoals het bezoek van de koning, de pandemie, wisselende collegesamenstellingen en de onthulling van het lichtjesmonument ter nagedachtenis aan de slachtoffers van Auschwitz. 

De ChristenUnie Krimpenerwaard kijkt met dankbaarheid terug op de prettige samenwerking – en ook vooruit, want we hopen ook de komende maanden tot wederzijds genoegen met elkaar samen te blijven werken.

Als afdeling wensen we Roel Cazemier bij zijn werkzaamheden en privé van harte Gods zegen toe.

Bestuur en afdeling ChristenUnie Krimpenerwaard

« Terug

Reacties op 'Burgemeester Cazemier kondigt afscheid aan.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.