Wethouders en fractie ChristenUnie en VGBK actief op Nationale Opschoondag in de Krimpenerwaard.

230318 Opschoondag_CU.jpgzaterdag 18 maart 2023 16:42

Zaterdag 18 Maart 2023 waren er Opschoon activiteiten in de Krimpenerwaard in het kader van de Nationale Opschoondag. In de Krimpenerwaard waren wethouders van de gemeente Krimpenerwaard en fractieleden van ChristenUnie en VGBK in actie in Bergambacht en Krimpen aan de Lek.

Anthony Tom uit Schoonhoven kwam opschonen in Krimpen aan de Lek samen met Cor Slob, initiatiefnemer via Krimpenerwaard Schoon. Cor Slob: 'Bijzonder dat dit soort dagen nodig zijn, eigenlijk is het toch niet normaal dat je afval op straat gooit ipv in een gemeentelijke afvalbak. Ik woon langs de dijk bij een bushokje en raapte vandaag een vuilniszak afval op uit mijn tuin. Dat wordt zomaar over de heg gegooid ipv in de aanwezige prullenbak. In Bergambacht waren twee wethouders en fractieleden van de VGBK actief.

230318 Opschoondag_VGBK

Krimpenerwaard Schoon is een initiatief van (wijlen) Wouter Klip (Schoonhoven Schoon), Simone Abel (Opschonen in Haastrecht) en Cor Slob (Adopteer je straat in de Krimpenerwaard). Jaarlijks organiseren ze opschoon activiteiten met basis- en middelbare school leerlingen, ondernemers, rotary's en particulieren samen met ongeveer 1000 inwoners van de Krimpenerwaard. Onze inzet is: Zorg dat de Krimpenerwaard schoon blijft.

« Terug

Reacties op 'Wethouders en fractie ChristenUnie en VGBK actief op Nationale Opschoondag in de Krimpenerwaard.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.