Kandidaat Jan de Leede op plaats nummer 5 #GR2022

Banner-JandeLeede_610x270px.jpgmaandag 21 februari 2022 18:16

Jan de Leede speelt al een heel aantal jaren een belangrijke rol in onze fractie. Zijn financiële kennis en inzicht kunnen we goed gebruiken en daarbij is hij een enthousiaste sporter. Net als Patrick Roest gaat hij voor goud!

Jan de Leede 'Ook de komende jaren een financieel gezonde Krimpenerwaard'

Ik ben Jan de Leede, 51 jaar oud, getrouwd en vader van 3 zoons. Inmiddels alweer ruim 25 jaar woonachtig in Schoonhoven, en daarmee dus in de prachtige gemeente Krimpenerwaard. In het dagelijks leven ben ik financieel controller.

Waar zou u zich voor willen inzetten?
Sinds 2018 ben ik als commissielid namens de ChristenUnie actief in de gemeente Krimpenerwaard. Ook in die hoedanigheid houd ik me graag bezig met financiën. Enerzijds ben ik een groot voorstander van een degelijk en transparant financieel beleid waarbij het geld eerst aanwezig moet zijn voordat het wordt uitgegeven; anderzijds wil ik  ruimhartig zijn in de financiële ondersteuning aan burgers en instanties die zelf niet in eigen onderhoud kunnen voorzien.

Sport is eveneens mijn passie. Door zelf geregeld een rondje Krimpenerwaard te fietsen, zie ik de voordelen van het beoefenen van sport. Wat de ChristenUnie betreft moet die mogelijkheid er voor alle burgers zijn! Het geeft energie, kansen om mensen te ontmoeten en te genieten van de omgeving. Ik wil me daar dan ook komende periode voor inzetten.

Waarom ChristenUnie stemmen?
De Bijbel als vertrekpunt om politiek actief te zijn, vind ik belangrijk; de inwoners van de Krimpenerwaard zullen dat gaan merken. We zullen als overheid betrouwbaar zijn, het eerlijke verhaal vertellen en fouten toegeven. Iedereen krijgt de kans om daadwerkelijk mee te doen. Ook de leefomgeving en het milieu zullen daarvan profiteren. De ChristenUnie past daar mijns inziens het beste bij.

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Jan de Leede op plaats nummer 5 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.