Kandidaat Siem Opschoor op plaats 6 #GR2022

Siem Opschoor_1.jpgmaandag 14 februari 2022 20:49

Ook Siem Opschoor is geen onbekende meer in de gemeentepolitiek van de Krimpenerwaard. Zijn professionele kennis van duurzaamheid kwam afgelopen jaar nog in de belangstelling tijdens de Nationale Duurzame Huizen Route.

Siem Opschoor   'De beperking van de uitstoot van CO2 en stikstof vraagt een evenwichtige bijdrage van ons allemaal'

Ik ben Siem Opschoor, 50 jaar oud en vader van 2 kinderen. Inmiddels ben ik alweer ruim 25 jaar woonachtig aan de Bovenberg in Bergambacht. In het dagelijks leven ben ik energieconsultant en geef ik bedrijven adviezen hoe ze hun gebouwen kunnen verduurzamen.

Waar zou u zich voor willen inzetten?
Zowel in mijn werk als privé zet ik mij in om beter met de wereld om te gaan en om de wereld goed achter te laten voor onze kinderen.  We dienen dit ook als gemeente te doen. Voldoende kwalitatieve (duurzame) woningen en voldoende middelen voor iedereen om de overstap te kunnen maken naar duurzame energie. Verder wil ik me inzetten om de kracht van de Krimpenerwaard te behouden en voor een groene omgeving waar ruimte is voor de boeren en natuur.

Waarom ChristenUnie stemmen?
Vanuit de Bijbel hebben we de opdracht gekregen om goed voor de wereld en voor elkaar te zorgen. Ik denk dat de ChristenUnie de laatste jaren heeft laten zien deze opdracht serieus te nemen en hierin actief heeft bijgedragen. 

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Siem Opschoor op plaats 6 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.