Kandidaat Anthony Tom op plaats nummer 2 #GR2022

Banner-AnthonyTom_Bouwen.jpgwoensdag 09 maart 2022 12:36

Op plaats nummer 2 van de kandidatenlijst van de kandidatenlijst van de ChristenUnie staat Anthony Tom. Zijn expertise zet hij oa in voor bouwen, landbouw, ondernemers en een groene Krimpenerwaard. Ook de historische gebouwen in de Krimpenerwaard koestert hij.

Anthony Tom        ‘Zet zich in voor goed wonen van jong en oud’

Ik ben Anthony Tom, een trotse inwoner van de Zilverstad Schoonhoven. In het dagelijks leven ben ik directeur van MooiSticht, een adviesbureau voor ruimtelijke kwaliteit. Met veel passie ben ik sinds 2015 eerst commissielid, en sinds 2018 raadslid voor de ChristenUnie in de gemeente Krimpenerwaard.

Waar zou u zich voor willen inzetten?
Ik voel me zeer betrokken bij het wel en wee van de inwoners van de gemeente Krimpenerwaard, een prachtige gemeente in het Groene Hart. Ik wil me inzetten voor goed wonen voor jong en oud, maar ook voor een overheid die dicht bij mensen staat. Daarnaast verdienen onze ondernemers en agrariërs extra aandacht. Een groene Krimpenerwaard kan niet zonder agrariërs! Als laatste wil ik het belang van mooie en verzorgde stads- en dorpskernen onderstrepen. Een mooie omgeving heeft ook economische en toeristische waarde!

Waarom ChristenUnie stemmen?
De ChristenUnie is een partij die gebaseerd is op de Bijbel. Vanuit het verzoeningswerk van Jezus wil de ChristenUnie zich transparant en betrokken inzetten voor een gemeente waar mensen centraal staan. Samen recht doen!

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Anthony Tom op plaats nummer 2 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.