Kandidaat Cor Slob op plaats nummer 3 #GR2020

Banner-CorSlob_610x270px.jpgmaandag 07 maart 2022 21:16

Op plaats 3 van de kandidatenlijst van de ChristenUnie staat Cor Slob. Een bekend gezicht in Krimpen a/d Lek en een gewaardeerd raadslid in Krimpenerwaard. Cor is lid van de commissie SSBV (Sociale Zaken, Samenleving, Bestuur en Verkeer).

U zult ongetwijfeld van hem gehoord hebben als het gaat om zwerfvuil of verkeersveiligheid. Naast de vele onderwerpen die bij een raadslid langskomen, zet Cor zich daar extra voor in!

Cor Slob      'Beter op de fiets, dan vervuil je niets'

Ik ben Cor Slob en woon al bijna 30 jaar in het prachtige Krimpen aan de Lek. Ik werk samen met mensen die een afstand hebben tot de reguliere arbeidsmarkt. Ik ben bestuurslid van de stichting Krimpenerwaard Schoon en doe vrijwilligerswerk in PI De IJssel.

Waar zou u zich voor willen inzetten?
Zowel in mijn werk als privé zet ik me in voor het milieu. Ik begrijp niet dat mensen bijvoorbeeld hun rommel zomaar uit de auto op straat gooien. Ik wil me ook graag inzetten voor een sociale Krimpenerwaard met adequate zorg voor mensen die het nodig hebben. Dan denk ik speciaal aan onze jeugd en aan eenzame ouderen. Verder pleit ik voor een verkeersveilige Krimpenerwaard met voor de toekomst een eenduidige wegeninrichting.

Waarom ChristenUnie stemmen?
Ja, die vraag aan mij stellen is een open deur; de ChristenUnie zit in mijn genen. De ChristenUnie is christelijk en sociaal en zet zich in voor duurzame rechtvaardigheid.

 

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Cor Slob op plaats nummer 3 #GR2020'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.