Interessante activiteiten van ChristenUnie Krimpenerwaard in de laatste Campagneweek

Trailer.jpgzondag 06 maart 2022 20:10

De ChristenUnie Krimpenerwaard voert permanent campagne. Toch hebben we de laatste weken enorm veel plezier gehad in het GR2022 campagne voeren. In de voorbereiding was het nog onzeker of we elkaar fysiek zouden kunnen ontmoeten. Gelukkig is dit de laatste weken van de campagne weer mogelijk. Een paar highlights en een vooruitblik op de laatste week.

Bij de start van de campagne introduceerden we onze campagnewagen met de eerste negen kandidaten erop, deze trok veel belangstelling en toert al een aantal weken door de Krimpenerwaard. We vroegen aandacht voor de zeven Concrete Uitdagingen, elke week een nieuwe tot volgende week. We namen deel aan diverse debatten. We organiseerden twee ludieke acties op zaterdag; Geen Schoonhoven aan Zee en Een doos voor een huis. Ook de digitale complimenten actie op complimentendag was een groot succes. Diverse organisaties die van maatschappelijk belang zijn werden in het zonnetje gezet met onze KrimpenerWAARDERING.

Nog meer inhoudelijk introduceerden de kandidaten zich op onze website, hebben we onze standpunten mooi vormgegeven en ons verkiezingsprogramma staat online.

Komende week:

Vrijdag 11 maart bezoekt tweedekamerlid en boerenzoon Pieter Grinwis de Krimpenerwaard voor een expertmeeting over de toekomst voor jonge boeren. De discussie van de afgelopen jaren blijft natuurlijk actueel maar jonge boeren zijn ook flexibel om nieuwe mogelijkheden te zoeken die passend zijn voor de komende jaren.

Zaterdagmiddag 12 maart sluiten we de campagne af. Vanuit de kernen toeren de kandidaten naar Bergambacht. Deze activiteit staat in het kader van de zeven Concrete Uitdagingen die er zijn voor de Krimpenerwaard. Ziet u een kandidaat in een Polestar2, een E-bike of een mountainbike richting Bergambacht rijden. Bevraag hem of haar over onze standpunten en uitdagingen.

bezoek Pieter Grinwis

« Terug

Reacties op 'Interessante activiteiten van ChristenUnie Krimpenerwaard in de laatste Campagneweek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.