ChristenUnie Krimpenerwaard lijstduwer Jacqueline Vente-Looren

foto Jacqueline 2022.jpgzondag 06 maart 2022 15:16

We hebben een markant rijtje lijstduwers en laten die graag de revue passeren!

Een lijstduwer is een verkiezingskandidaat namens de ChristenUnie die persoonlijk naar verwachting veel stemmen zal trekken, maar op een (vrijwel) onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst staat.

Meestal gaat het om iemand die zijn of haar sporen verdiend heeft maar niet gekozen wil worden, maar wel wil bijdragen aan de populariteit van zijn of haar partij.

Jacqueline Vente-Looren  ' 'De ChristenUnie wil werken aan kansen voor jonge mensen via scholing, stages en werk.'

Ik ben Jacqueline Vente, getrouwd, moeder van 4 mooie kinderen en oma van een kleindochter. Naast het huishouden werk ik in de roosterkamer op een middelbare school en mag ik elke week oppassen op onze kleindochter. Al een aantal jaren ben ik lid van de ChristenUnie, omdat ik het belangrijk vind dat christenen zich laten zien in de plaatselijke gemeentepolitiek. Hoe kunnen we, vanuit Bijbels principe, participeren in de samenleving waarin wij staan?

Als ik aan de Krimpenerwaard denk zou ik vooral willen dat:
Er meer woningen  zouden komen voor starters en statushouders, zodat ieder een plek heeft om te wonen.

  • De samenwerking tussen scholen, bedrijven, jongeren en statushouders verder uitgebreid wordt, zodat ieder die hier woont ook zijn/haar opleiding kan volgen en werk kan vinden.
  • Lokale bedrijven ruimte krijgen om te kunnen groeien.
  • Er goede (constructieve) contacten zijn tussen Sociale Zaken en bijv. de diaconie van kerken, om mensen die in de knel zitten in onze gemeente te kunnen helpen.
  • Winkelstraten beter toegankelijk zijn/worden voor rolstoelgebruikers.    

 Waarom zou u/jij stemmen op de ChristenUnie?

  • Omdat u/jij ervan uit mag gaan dat diegenen die gekozen worden in de gemeenteraad, vol passie en liefde voor de Krimpenerwaard hun werk zullen doen. Zij doen dat vanuit de liefde van Christus voor iedere inwoner in onze gemeente.
  • De kandidaten die gekozen worden hebben ervaring in de gemeentelijke politiek.
  • Over het programma waar de ChristenUnie voor staat is met zorg nagedacht. De ChristenUnie is altijd in staat geweest het programma samen met andere partijen en organisaties uit te voeren. De partij heeft zich de afgelopen jaren bewezen.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Krimpenerwaard lijstduwer Jacqueline Vente-Looren'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.