Een doos voor een huis! Ludieke actie van ChristenUnie Krimpenerwaard.

220305 DoosVoorEenHuis_1.jpgzaterdag 05 maart 2022 08:17

Inwoners van Krimpenerwaard, waaronder veel jongeren, zoeken tevergeefs een woning. ChristenUnie Krimpenerwaard heeft daar afgelopen zaterdag 5 maart op een ludieke wijze aandacht aan besteed.
Lijsttrekker Ton van Dorp: “ChristenUnie Krimpenerwaard heeft oog voor de inwoners, en zeker voor onze jongeren en hun hopeloze zoektocht naar een woning.”

Veel jongeren zoeken In Krimpenerwaard tevergeefs naar een woning. De ChristenUnie maakte dit op een originele manier zichtbaar door het plaatsen van tientallen verhuisdozen in Gouderak en in Krimpen aan de Lek. Dat maakte indruk. Want achter elke doos ziet de partij een inwoner die vastloopt op de woningmarkt. Een groot probleem want hierdoor moeten jongeren tegen hun wil de gemeente verlaten.

Ook jongeren zelf waren aanwezig om het belang van de actie te onderstrepen. “Het gaat immers om onze toekomst. Wij willen straks ook in onze gemeente kunnen wonen ” aldus Joeri Jansen.

Op de foto drie ChristenUnie jongeren van onze lijst. Kars Terlouw. Joeri Jansen en Evert Floor Tom.

De actie was op het oog grappig en ludiek maar de impact van het tekort aan woningen op het toekomstperspectief van jongeren is enorm. “In mooie woorden maar ook in dozen kun je niet wonen” aldus raadslid Anthony Tom, “daarom hebben we ook concrete plannen”. 

Onze plannen vindt u hier 

220305 DoosVoorEenHuis_2

 220305 DoosVoorEenHuis_3

  •  

« Terug

Reacties op 'Een doos voor een huis! Ludieke actie van ChristenUnie Krimpenerwaard.'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.