Kandidaat Erik van der Does de Bye op plaats nummer 4 #GR2022

Banner-ErikvanderDoesdeBye_610x270px.jpgmaandag 28 februari 2022 22:31

Deze Perkouwer is als een heel aantal jaren actief binnen de ChristenUnie Krimpenerwaard, zowel commissielid als bestuurslid. Zijn redactionele en muzikale talenten blijven ook niet onopgemerkt in de Krimpenerwaard. Zijn lijfspreuk is: Koop lokaal!

 Erik van der Does de Bye     'Geef uw kern een stem'

Mijn naam is Erik van der Does de Bye, 44 jaar oud en gelukkig getrouwd. Ik woon sinds 1987 in Berkenwoude en ben daar actief in verschillende verenigingen en daarnaast als dirigent en organist in de Dorpskerk. Mensen buiten Berkenwoude kennen mij wellicht ook als organist in enkele verschillende kerkelijke gemeenten elders in de Krimpenerwaard. Verder ben ik werkzaam als redacteur bij een uitgeverij van een aantal vakbladen.

Sinds 2018 ben ik commissielid namens de ChristenUnie. Mijn ‘vakgebieden’ zijn onder andere het openbaar bestuur en integriteit, cultuur en veiligheid.

Waar zou u zich voor willen inzetten?
In de komende raadsperiode blijf ik mij inzetten voor een goed gemeentebestuur, die voor iedereen toegankelijk is. Een integer gemeentebestuur is en blijft dienstbaar aan de gemeenschap. Elke inwoner moet zich veilig en thuis kunnen voelen in de Krimpenerwaard. Het moet voor vrijwilligers aantrekkelijk blijven om iets te organiseren: regels moeten geen barrières zijn.

Een levendige kern kan niet zonder goede voorzieningen. Juist in de kleinste kernen staan deze onder druk. Ik maak me sterk voor behoud en mogelijk uitbouw van voorzieningen in de kleinste kernen. Dit gaat niet ten koste van voorzieningen in de grotere kernen.

Waarom ChristenUnie stemmen?
De ChristenUnie Krimpenerwaard wil dienstbaar zijn aan alle inwoners van de Krimpenerwaard. Met een realistisch programma willen we ook uw stem waard zijn om zo ook úw woonplaats nog beter te maken.

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Erik van der Does de Bye op plaats nummer 4 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.