ChristenUnie Krimpenerwaard Lijstduwer Floor Brouwer

Floor Brouwer.jpgvrijdag 25 februari 2022 04:00

We hebben een markant rijtje lijstduwers en laten die graag de revue passeren!

Een lijstduwer is een verkiezingskandidaat namens de ChristenUnie die persoonlijk naar verwachting veel stemmen zal trekken, maar op een (vrijwel) onverkiesbare plaats op de kandidatenlijst staat.

Meestal gaat het om iemand die zijn of haar sporen verdiend heeft maar niet gekozen wil worden, maar wel wil bijdragen aan de populariteit van zijn of haar partij.

Kandidaat 34 Floor Brouwer. 'ChristenUnie: met elkaar voor elkaar!

Floor is jarenlang het gezicht geweest van ChristenUnie Ouderkerk. Een paar vragen aan deze kandidaat.

Ik ben Floor Brouwer, woon in Ouderkerk aan den IJssel en heb al mijn hele leven belangstelling in - vooral - de gemeentelijke politiek. Als mens en raadslid werkte ik vanuit de Bijbelse visie: God en de naaste lief hebben en dienen!

Wat vindt u belangrijk voor de gemeente
Vanuit dezelfde drijfveer wil ik ook nu nog dienstbaar zijn aan mijn omgeving. Dat geldt voor alle ChristenUnie-kandidaten en voor de gemeenteraadsleden. Zij zetten zich in voor de hele gemeente, voor alle burgers en vooral voor hen die het moeilijk hebben.

Waarom ChristenUnie stemmen?
Ik stem met overtuiging op de ChristenUnie, omdat de kandidaten de bovengenoemde motivatie hebben. Zij zetten zich in voor de hele gemeente, voor alle burgers en vooral voor de mensen, de verenigingen en bedrijven die het moeilijk hebben.

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Krimpenerwaard Lijstduwer Floor Brouwer'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.