Kandidaat Magda Both op plaats 9 #GR2022

Magda Both-Rietdijk_2.jpgvrijdag 18 februari 2022 14:49

Magda is al heel wat jaren actief voor de ChristenUnie Krimpenerwaard. Al een hele periode als bestuurslid en bij de vorige verkiezingen in de campagnecommissie en dit jaar in de programmacommissie met haar specialiteiten op het gebied van o.a. onderwijs en het sociaal domein.

Magda Both-Rietdijk 'Onze jeugd gezond helpen opgroeien'.

Mijn naam is Magda Both-Rietdijk. Ik ben echtgenote, moeder en oma, ben werkzaam in de kinderopvang en werk daarnaast als zelfstandig pedagoog. Sinds 2014 ben ik bestuurslid van de afdeling ChristenUnie Krimpenerwaard. In mijn vrije tijd geniet ik van het werken in mijn groente- en fruittuin en van een wandeling of een fietstocht door de Krimpenerwaard.

Wat vindt u belangrijk voor de gemeente? 
Voor de gemeente vind ik het belangrijk dat mensen gehoord worden, hun inbreng mogen hebben, kunnen meedenken en meedoen. Het is belangrijk dat jongeren die dat graag willen hier kunnen blijven wonen en er voor ouderen goede voorzieningen zijn.  Ik hoop dat de Krimpenerwaard een groene waard blijft, waar nog koeien in de wei lopen, waar toeristen welkom zijn, waar kinderen buiten spelen en waar kerken openstaan.

Waarom ChristenUnie stemmen?
Stem op de ChristenUnie als je het belangrijk vindt dat de Bijbel de Gids op je levensweg is!

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Magda Both op plaats 9 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.