Kandidaat Kars Terlouw op plaats nummer 7 #GR2022

Banner-Kars Terlouw_610x270px.jpgmaandag 07 februari 2022 18:29

Kars Terlouw is intussen geen onbekende in de Krimpense gemeentepolitiek. Na het afscheid van Elisabeth van Zijl (onze lijstduwer) nam hij zijn plekje weer actief in.

Kars Terlouw     ‘Een inclusieve samenleving begint lokaal!’

Mijn naam is Kars Terlouw, 26 jaar oud en geboren en getogen in Bergambacht. Sinds een maand of 10 woon ik nu met veel plezier in Schoonhoven. In het dagelijks leven werk ik als bureaumedewerker bij de Politie in Gouda. 

Waar zou u zich voor willen inzetten?

Sinds 2015 ben ik actief voor de ChristenUnie in onze gemeente; eerst als bestuurslid en nu als raadscommissielid. In die laatste hoedanigheid is een inclusieve gemeente voor mij een belangrijk speerpunt: iedereen moet naar vermogen mee kunnen doen in en bij kunnen dragen aan de samenleving, ongeacht welk persoonskenmerk dan ook. Daarvoor zijn er helaas nog (te) veel obstakels, maar positief gezien biedt dat ook uitdaging in mijn politieke functie. 

 Waarom ChristenUnie stemmen?

Een stem op de ChristenUnie is een stem op een partij die zowel realistisch als idealistisch is en daarin voortdurend op zoek is naar een heilzame balans. Bovenal worden we gedreven door de drie paulinische deugden: Geloof, Hoop en Liefde. Dat is toch ook úw stem waard?

« Terug

Reacties op 'Kandidaat Kars Terlouw op plaats nummer 7 #GR2022'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.