Verkiezingsnieuwsbrief Gemeenteraad 2018

20180210_103810maandag 19 februari 2018 10:31

De tijd gaat sneller dan je denkt. Het is zo 21 maart: gemeenteraadsverkiezingen. De gemeente heeft de verkiezingsborden al geplaatst en alle negen partijen zijn actief om zoveel mogelijk stemmers te winnen. Zo ook de ChristenUnie!

We hebben veel vrijwilligers, een mooie kandidatenlijst en een goed programma. We gaan ervoor. U kunt erover lezen in deze verkiezingsnieuwsbrief. Met de CU-KEET zullen we veel kernen aandoen. U bent welkom om met ons mee te denken en mee te doen.

Kom eens langs als de KEET bij u in de buurt is! Of bezoek een debatavond. Natuurlijk is het ook mooi als u een extra gift wilt overmaken of als u vrienden en familie vraagt om ook op de CU te stemmen.

Het allermooiste is als u ook voor onze mensen wilt bidden; als u voor Ton van Dorp en alle anderen op de lijst, voor de huidige fractie maar ook voor onze wethouder Jan Vente om kracht en wijsheid wilt bidden. Want we kunnen echt niet zonder de zegen van onze goede God.

We zien u graag binnenkort! Vergeet in ieder geval niet uw stem uit te brengen op 21 maart: lijst 6, ChristenUnie.

Anthony Tom, voorzitter

De hele verkiezingsnieuwsbrief kunt u lezen via deze link:

https://krimpenerwaard.christenunie.nl/l/mailing2/browserview/050418bf-0d6e-4f0e-a0ae-32df788bb9f9?utm_source=mailing&utm_medium=email&utm_campaign=Verkiezingsnieuws%20CU%20Krimpenerwaard 

« Terug

Reacties op 'Verkiezingsnieuwsbrief Gemeenteraad 2018'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.