Benjamin Anker stopt als fractievoorzitter en raadslid - update

benjaminvrijdag 21 april 2017 20:39

Tijdens de ledenvergadering van 20 april maakte Benjamin Anker bekend dat hij over enkele maanden stopt als raadslid en dus ook als fractievoorzitter.

Benjamin hoopt in augustus met zijn gezin voor een periode van vijf jaar te verhuizen naar Berlijn, waar hij op de Nederlandse ambassade een functie zal gaan vervullen. Vanzelf wordt Benjamin deze mooie stap in zijn carrière van harte gegund! We wensen hem dan ook veel succes, wijsheid en zegen toe. Aan de andere kant betreuren we het feit dat we als gevolg hiervan afscheid moeten nemen van een zeer kundig raadslid en fractievoorzitter.

Benjamin zal in de raad worden opgevolgd door Gerrit Both uit Stolwijk. Gerrit heeft al vele jaren ervaring als raadslid in de voormalige gemeente Vlist. Hij zet graag zijn ervaring en deskundigheid in om onze gemeente de komende tijd als raadslid te dienen. Ook Gerrit wordt veel wijsheid en zegen toegewenst.

Het is op dit moment nog niet bekend wie Benjamin zal opvolgen als nieuwe fractievoorzitter. De nieuwe fractie zal daar binnenkort een besluit over nemen.

Benjamin heeft ook contact gehad met RTV Krimpenerwaard en heeft daar zijn vertrek aangekondigd en toegelicht, klik hieronder op de link om dit bericht te lezen:

http://www.rtvkrimpenerwaard.com/web/politiek/benjamin-anker-christenunie-kondigt-vertrek-aan/

« Terug